Termékek Menü

ImmunoViro

Ár:
7.890 Ft (6.213 Ft + ÁFA)

ImmunoViro (500 ml) meggy ízesítésű liposzómás vitamin ital + ImmunoViro Flavonoids (50db) kapszula.

A csomag tartalma 50 adagra elegendő.

Leírás és Paraméterek

ImmunoViro (500 ml) meggy ízesítésű liposzómás vitamin ital + ImmunoViro Flavonoids (50db) kapszula.

A csomag tartalma 50 adagra elegendő.

Az ImmunoViro liposzómás, aminosavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó immunerősítő ital. Az ImmunoViro Flavonoids kapszulával együtt fogyasztva, a bennük lévő hatóanyagok eredményesen gátolhatják az influenza szerű megbetegedéseket okozó vírusok szaporodását és sejtfertőző képességét. 

Napi adagja (2 adag) tartalmaz:
A-vitamin: 800 μg, D3-vitamin: 2500 NE, E-vitamin: 100 mg, C-vitamin: 2000 mg, Cink: 25 mg, Szelén: 100 μg, Jód: 200 μg, Foszfolipidek 1800 mg, N-acetil-L-cisztein: 400 mg, L-lizin: 400 mg, Kvercetin: 400 mg, L-prolin: 200 mg, Zöld tea kivonat 200 mg.

Szójamentes liposzómás termék!

 

Az influenza szerű megbetegedéseknél vizsgálva a nagy adag C-vitamin antivirális hatását megállapítást nyert, hogy a nagy adag C-vitamin mindössze 20%-ban volt vírusölő hatású. Amikor a C-vitamint L-Lizin, L-prolin, N-acetil-cisztein aminosavakkal, szelénnel és zöld tea kivonattal együtt alkalmazták, ez a hatos kombináció már a vírusok 80%-át képes volt elpusztítani.

Ezért fejlesztették ki az ImmunoViro termékcsomagot, mely egy olyan immunerősítő aminosav, vitamin és ásványi anyag kombináció, ami hatékonyan veheti fel a harcot a vírusok elleni küzdelemben. A benne lévő nagy adag C-vitamin hatását növelik a hozzáadott L-lizin, L-prolin és N-acetil-cisztein aminosavak. A D-vitamin, E-vitamin és cink támogatják az immunrendszer védekezési folyamatait. Az A-vitamin és szelén antioxidáns hatásuk révén segítik csökkenteni a szervezetben az oxidativ stresszhatást.  

A liposzómás technológiának köszönhetően a foszfolipid burok "becsomagolja" az ImmunoViro-ban lévő hatóanyagokat, amik így képesek a sejthártyához kötődni, és kötődés után közvetlenül a sejtekbe jutni.

A zöld tea kivonatot és kvercetint tartalmazó ImmunoViro Flavonoids kapszula szedésével támogathatjuk a C-vitamin és az aminosavak vírus ellenes hatását.  Kínai viszgálatok szerint a kvercetin ezen kívül hatékonyan képes gátolni a citokinvihart, ami a koronavírusos betegeknél is az egyik fő probléma. A kvercetinnek továbbá három antivirális hatását mutatták ki: 

  1. A vírus sejtfertőző képességét gátolja,

  2. A már fertőzött sejtekben gátolja a vírus replikációt,

  3. A már fertőzött sejtek antivirális gyógyszeres kezeléssel szembeni rezisztenciáját csökkentette.

 

Támogassa immunrendszerét az ImmunoViro antioxidáns bombával!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Magyarország nyitólapja