Termékek Menü

Protein Formula - csokoládé ízű (1500g - 30 adag)

Ár:
11.900 Ft (9.370 Ft + ÁFA)

Fehérje ital, aminek biztosított a maximális hasznosulása, energia- és vitaminbombákkal !

Leírás és Paraméterek

Fehérje ital, aminek biztosított a maximális hasznosulása, energia- és vitaminbombákkal !

A Protein Formula megalkotásakor 3 összetett cél vezérelt bennünket :

- Felhasználtuk a táplálkozás kutatók eredményeit a hatékony alakformálásért.

- A formula alkotórészeinek összeállításakor, azok egész testünkre és egymásra gyakorolt hatását is figyelembe vettük az egészség megőrzéséért.

- Tekintetbe vettük a sporttevékenységet, mint funkciót a növekvő sportteljesítményért.

A Protein Formulát fogyasztva egyik célt sem kell feláldozni a másik érdekében.


 

   - Szójafehérje izolátummal az antikatabolikus hatásért

 

   - Ultraszűrt tejsavófehérjével az anabolikus hatásért

 

   - Árpafehérje hidrolizátummal a gyors felszívódásért

 

   - Vízben oldódó rostokkal az aminosavak maximális hasznosulásáért

 

   - Bio árpacsíra, Acetyl-L-Karnitinnal testünk alapvető energiatermelő mechanizmusainak beindításáért

 

   - Kalcium, magnézium az izmok és az idegrendszer harmonikus működéséért

 

   - Antioxidánsokkal az erek védelmére és a szabadgyökök ellen

 

 

 

A termék fehérjemátrixának összeállításakor messzemenőkig figyelembe vettük az izmokat vizsgáló táplálkozáskutatók eredményeit.

   1.  A Protein Formula tartalmaz lassan felszívódó fehérjét az antikatabolikus hatása miatt.

   2.  Az összetevők között megtalálható a gyorsan felszívódó fehérje is az anabolikus hatás érdekében.

 3. Tartalmaz továbbá bio-árpa protein hidrolizátumot, mely főleg a kisméretű peptideknek köszönhetően a leggyorsabban szívódik fel. Aminosav összetétele az anyatejhez hasonló, de annál még koncentráltabb.

Aminosavak az edzéshezA PROTEIN FORMULA a szervezet számára szükséges összes aminosavat tartalmazza. Az izomépítéshez szükséges 5 kritikus aminosavból (a Glutaminból, az Argininból, a Leucinból, az Izoleucinból és a Valinból) pluszban is hozzáadtunk a Formulához.

Az aminosavakat a gyomor savas közege denaturálja, így csak 15-20 százalékban tudnak hasznosulni, de a Protein Formulában lévő vízben oldható rostok a beta-glükán és a glükomannán megvédik az aminosavakat a denaturálódástól, így veszteség nélkül képesek felszívódni.

 

Izomgörcsök, sérülések elkerüléseA PROTEIN FORMULA tartalmaz hozzáadott magnéziumot. Az árpacsírában a csírázás során pedig megháromszorozódik a B6 vitamin mennyisége. A magnézium és a B6 vitamin nélkülözhetetlen az aminosavak felszívódásának biokémai folyamataihoz.

Sportolás során fontos, hogy izmaink idegrendszerünkkel együtt harmonikusan működjenek, mert így izomgörcsöktől és sérülésektől kímélhetjük meg magunkat. A Protein Formulában lévő jól felszívódó kalciummal és magnéziummal ezt a harmonikus működést szeretnénk segíteni.

A sporttevékenység terheli az ereket és sejtpusztító szabadgyököket szabadíthat fel, ezért többszörös antioxidáns védelemre van szükségünk. A PROTEIN FORMULÁBAN ezt a célt szolgálja a benne lévő C-vitamin, a citrus-bioflavonoidok, a természetes E-vitamin. (Ez egyedülálló, mivel a sportolóknak szánt por alakú táplálék-kiegészítők csak mesterséges E-vitamint tartalmaznak. ) Ezt az antioxidáns védelmet tovább erősítik a bio-árpacsírában lévő antioxidáns enzimek.

 

De hogy reagál szervezetünk a fokozott fehérjebevitelre?

Ha valaki sok fehérjét fogyaszt, azzal kalcium hiányt idézhet elő szervezetében. A kialakuló kalciumhiányt a szervezet a kalcium csontokból történő kivonásával igyekszik pótolni, aminek következtében csontjaink kalciumhiányossá válhatnak.

Ennek ellensúlyozására a PROTEIN FORMULA tartalmaz hozzáadott kalciumot, mindamellett, hogy a benne lévő bio árpacsírában is megtalálható a kalcium. A kalcium karbonátot és glükonátot tartalmazó készítmények magas elemi kalcium tartalmuk ellenére sem jó kalciumforrások, mert ezek kalciumtartalmának csak pár százalékát tudja szervezetünk hasznosítani. A Protein Formulához jól felszívódó, és a szervezet számára jól hasznosítható kalcium-citrátot adtunk.

A PROTEIN FORMULA fogyasztásakor nem bomlik meg szervezetünk sav-bázis egyensúlya, mert a fehérjék savasító hatását a Formulában lévő bio-árpacsíra ellensúlyozza, hiszen a csírák egytől egyig mind bázisképző, lúgos vitaminbombák.

 

 

A PROTEIN FORMULÁBAN lévő bio-árpa további 60 féle mikro- és makrotápanyaggal látja el sejtjeinket, melyeket szerves kötésben és kiegyensúlyozott mennyiségben, jól felszívódó formában tartalmaz.

A sportolóknak szánt készítmények nagy részének gyártási filozófiája: Vásárolj több fajta terméket egy cél (az alakformálás) érdekében!

A PROTEIN FORMULA komplexitása és egész testünkre gyakorolt kiegyensúlyozott hatása miatt viszont, egy termékkel három célt érhetünk el:

 

- Hatékony alakformálás

 

- Egészségmegőrzés

 

- Növekvő sportteljesítmény

 

 

Válaszd a Protein Formulát, hiszen ez az 1-et fizetsz, 3-at kapsz pénztárca kímélő lehetőség!

A Formulában lévő árpacsíra ellátja szervezetünket energia és vitaminbombákkal.

Edzés előtt és után egyaránt fogyasztható.

Mivel komplex táplálék akár reggelit és vacsorát is kiválthatunk vele.

 

A Protein Formula fogyasztásakor a fokozott fehérjebevitel jótékony hatásait úgy élvezhetjük, hogy nem kell félni annak negatív következményeitől.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Magyarország nyitólapja